podzimní víkendová nabídka NaNávsi

Předkrmy

Dýňový tatarák s kozím sýrem, vlašskými ořechy a opečeným chlebem 159,-

Restované lišky na másle s pečeným česnekem a tymiánem, domácí focaccia 169,-

Polévka

Krém z pečené máslové dýně se zakysanou smetanou a praženými dýňovými semínky 89,-

Hlavní chod

Husí prso s redukcí z červeného vína, dýňové pyré s muškátovým oříškem a pečenou dýní s rozmarýnem 359,-

Risotto

Rissoto z pečené dýně se šalvějí, křupavou panchettou, hoblinami pecorina, praženými dáýňovými semínky a filovaným jelením hřbetem 319,-

Salát

Podzimní salát s pečenou dýní, červenou řepou, hruškou a vlašskými ořechy, medovo-hořčičný dresink, krevety a citrusy 299,-

Dezert

Dýňová espuma na skořicové crumblu 129,-

 

 

Restaurant Na Návsiv Říčanechhodnocení