Předkrmy
Dýňový tatarák s kozím sýrem, vlašskými ořechy a opečeným chlebem 159,-
Restované lišky na másle s pečeným česnekem a tymiánem, domácí focaccia 169,-
Polévka
Krém z pečené máslové dýně se zakysanou smetanou a praženými dýňovými semínky 89,-
Hlavní chod
Husí prso s redukcí z červeného vína, dýňové pyré s muškátovým oříškem a pečenou dýní s rozmarýnem 359,-
Risotto
Rissoto z pečené dýně se šalvějí, křupavou panchettou, hoblinami pecorina, praženými dáýňovými semínky a filovaným jelením hřbetem 319,-
Salát
Podzimní salát s pečenou dýní, červenou řepou, hruškou a vlašskými ořechy, medovo-hořčičný dresink, krevety a citrusy 299,-
Dezert
Dýňová espuma na skořicové crumblu 129,-